Schalke Auf Tournee

Beste spelers en ouders van KFC Horendonk,

KFC Horendonk wordt van 20 t/m 22 augustus 2018 omgetoverd tot een echte FC Schalke 04-trainingslocatie. Jullie krijgen de kans om samen met andere voetballers uit de regio te trainen volgens de visie van de Duitse topclub FC Schalke 04. Onder de begeleiding van gecertificeerde trainers kunnen jullie de meest fantastische voetbaldagen beleven en jullie voetbaltalent ontwikkelen.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je dus snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en verzeker je van je plekje bij deze gave voetbaldagen.

Bij aanmelding krijgen jullie een origineel voetbalshirt van FC Schalke 04. Om de samenwerking met ons te vieren, ontvangen spelers van 6 t/m 15 jaar tot 14 februari 2018 gratis een naam en rugnummer op het Schalke 04 voetbalshirt.
Om je gratis naam en rugnummer te ontvangen, dien je de kortingscode SHIRTKONING in te vullen op het aanmeldformulier. Meld jij je samen met je broertje(s) of zusje(s) aan dan kun je gebruik maken van de kortingscode SHIRTKONING2 of SHIRTKONING3.
Let op: je hebt 7 dagen om gebruik te maken van de kortingscode.

De tweede dag bestaat uit een bezoek aan de Veltins Arena in Gelsenkirchen, het stadion waar FC Schalke 04 haar thuiswedstrijden speelt. De reis zal per touringcar worden afgelegd en er is begeleiding aanwezig. Ook kun je je ouders, verzorgers, broertje, zusje, opa en oma meenemen met deze busreis. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

De derde dag bestaat net als de eerste dag uit verschillende techniek- en wedstrijdvormen.

Wil jij deelnemen aan deze gave voetbalervaring? Zorg dan dat je er op 20 t/m 22 augustus 2018 bij bent en meld je vandaag nog aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden

Mit Königsblauen grüßen,
Het bestuur