U9-Loenhout (05/09/2020)

Op 5-9-2020 was het zo ver, de eerste wedstrijd van de U9!

Na een aantal goede trainingen in de voorbereiding was het dan eindelijk zo ver.. na lange tijd mochten we weer een wedstrijd voetballen. De tegenstander deze zaterdag was Loenhout. Na een kleine warming up en het bespreken van de opstelling en de tactiek konden we om half 11 beginnen met de wedstrijd.

De eerste 15 minuten was voor beide teams nog een beetje aftasten en wennen. Onze toppers deden het goed, liepen goed en groeide langzaam in de wedstrijd.. Door de doelpunten van Gonzalo en Cis bleven we niet ver achter in de score op Loenhout, helaas was deze helft wel voor hun.

De 2e 15 minuten waren gelijkwaardig aan de eerste 15 minuten, met een 4 tal nieuwe spelers voor Horendonk was het ook hier eerst even aftasten en inkomen. Gelukkig maakte Jesse nog een 3 tal doelpunten waardoor we ook hier goed in de achtervolging bleven bij Loenhout, maar helaas was deze helft ook aan Loenhout en stonden we met 7 doelpunten verschil achter.

De 3e helft begon met een wisseling van opstelling en deze bleek niet heel slecht te zijn! halverwege de 15 minuten werden er wederom 4 spelers gewisseld en ook deze samenstelling bleek een gouden greep. Deze 3e helft was duidelijk voor Horendonk ! 7 doelenpunten voor en 0 tegen ! Dankzij doelpunten van Nicolai(2x), Nickolai(2x), Wout(1x) en Gonzalo (2x) stonden wij weer op gelijke hoogte met Loenhout! Wat een helft was dat, er werd goed gevoetbald, opgelet en de trainingen werden hier goed in de praktijk gebracht door onze toppers!

De 4e helft hebben we wederom de opstelling gewijzigd, deze helft ging beiden kanten op. Door een doelpunt van Nicolai kwam Horendonk uiteindelijk op 14 doelpunten !

Helaas de tegenstander op 16, zij scoorde in de laatste 15 minuten nog 2 keer. Helaas mochten we geen high fives geven aan onze supporters aan het einde, in plaats daarvan hebben we samen met Loenhout een wave gedaan richting onze supporters! We hebben met het hele team heel veel plezier gehad en lekker kunnen voetballen! Op naar de volgende wedstrijd! Sportieve groeten, Robbert Blummel trainer U9